Wil jij zelfs dagelijks op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom nieuwe Apple-producten en hou je ervan om ook andere mensen op de hoogte te houden over de iPhone, iPad, iPod, Mac, Apple Watch en overige Apple-producten? Dan zijn wij opzoek naar jouw!

Blog

iPhonemania.nl bestaat sinds 2011 en heeft in een korte periode meer dan 300.000 bezoekers per maand weten te bereiken. Sinds 2013 heb ik echter geen tijd gehad om verder te schrijven en ben ik zo een beetje gekapt ermee.

Sinds deze week ben ik weer begonnen te schrijven voor iPhonemania.nl en ga ik mijn best doen om de draad weer op te pakken. Alleen kan ik in mijn eentje nooit zoveel schrijven, vandaar zoek ik enthousiaste vrijwilligers die mee willen helpen.

Het schrijven voor iPhonemania.nl is helaas op vrijwillige basis, omdat we momenteel letterlijk niets aan de website verdienen. Wel ken ik diverse websites die gratis gadgets kunnen leveren voor een review. Als schrijver voor iPhonemania mag je deze gadgets reviewen en na je review ook natuurlijk houden.

Zou jij het leuk vinden om dagelijks minimaal één artikel op iPhonemania te plaatsen? Neem dan contact op met ons via de contactpagina. Wie weet kunnen we met jou samen de 300.000 bezoekers weer bereiken!