Eerder deze week stuurde Apple een uitnodiging naar de pers voor een iPhone-event dat op 9 september plaatsvindt. Tijdens de keynote zal het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino onder meer de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus onthullen.

iPhone 6S - iPhone 6S Plus

iPhone 6S (Plus)

Over de volgende generatie iPhone is al veel bekend. De nieuwe iPhone 6S en de iPhone 6S Plus zal vooral achter de behuizing een upgrade krijgen. Denk hierbij aan een drukgevoelige Force Touch-scherm, 12-megapixel Ultra HD-camera, Apple A9-processor, 2GB werkgeheugen, ondersteuning voor het 4G+ netwerk en mogelijk een OLED-scherm.

Wat tot heden nog vrij onduidelijk was, was het opslagruimte van de instapmodel. De geruchten spraken elkaar tegen, de ene zegt 16GB en de ander zegt weer 32GB.

Een gelekte afbeelding van de iPhone 6S verpakking geeft nu duidelijkheid over het instapmodel. Op Twitter heeft Steve Hemmerstoffer van NowhereElse een foto van de iPhone 6 Plus verpakking gepubliceerd. Op de foto is een boel tekst te zien en een grote 16GB-label.

  • Chris

    Das echt k*t! Tegenwoordig is 16gb veelte weinig. iOS 8.4.1 neemt nu al 5 a 6gb standaard in beslag. iOS 9 zal denk ik nog meer in beslag nemen. Ook spreekt men over 4k-video’s enz. Je splinternieuwe iPhone 6S zal strx binnen no time vol raken :S