AppleInsider heeft een schematische tekening van de iPhone 5S en de iPhone Light (die beter bekend staat als de budget iPhone) in handen gekregen. De tekening zou afkomstig zijn van een Chinese case fabrikant. Op de tekening zien we twee verschillende iPhone modellen: de mogelijke iPhone 5S en de budget iPhone.

iPhone light

Zoals we allen weten circuleren al maandenlang geruchten over een goedkopere iPhone model en natuurlijk niet te vergeten de iPhone 5S. Aan de schematische tekening die u hieronder kunt zien blijft het design van de iPhone 5S vrijwel identiek, enkel aan de achterkant is er een dual LED-flits bevestigd.

De budget iPhone heeft net als de iPhone 5S een 4-inch scherm en daarnaast ook een iets bollere achterkant. De 3D-concept bovenaan dit artikel geeft een betere beeld van hoe de budget iPhone er ongeveer eruit kan zien.

iPhone 5S - iPhone Light

iPhone 5S - iPhone Light

iPhone 5S - iPhone Light