Sony heeft een officiële productfoto van de PlayStation 4 gepubliceerd waarin een gedeelte van de toekomstige iOS- en Android-app te zien is. Beide nieuwe apps lijken vrijwel identiek aan elkaar. Daarnaast zien we ook op de afbeelding dat er een mogelijkheid is om je PlayStation 4 op te starten met je iPhone of iPad.

PlayStation-4-Smartphone-Tablet

Deze nieuwe functie zou vooral handig zijn als je onderweg bent naar huis en graag je PS4 alvast klaar wilt zetten. De apps zullen uiteraard niet alleen deze functionaliteit krijgen, maar zo zou het ook mogelijk zijn om bijna alle mogelijkheden die het PlayStation Network biedt te bieden. Daarnaast kan je ook gedeelde video’s van je vrienden bekijken en berichten naar elkaar sturen.

PlayStation 4 app

  • Tim

    Als ik mij niet vergis kan je je iPhone of iPad ook gebruiken als tweede scherm.