Apple heeft gisteren tijdens de WWDC evenement de nieuwe OS X 10.9 Mavericks en iOS 7 geïntroduceerd. Beide besturingssystemen worden dit najaar officieel uitgebracht, we moeten dus nog even geduld hebben. Als u een ontwikkelaar bent kunt u wel vanaf vandaag aan de slag met de bèta-versie’s van OS X Mavericks en iOS 7.

OS X 10.9 Mavericks - iOS 7

Apple geeft de ontwikkelaars een kans om hun apps voor OS X 10.9 Mavericks en of iOS 7 te optimaliseren. Ontwikkelaars kunnen de bèta-versie downloaden via developer.apple.com. Momenteel kun je iOS 7 enkel uitproberen op een iPhone 4, iPhone 4S en iPhone 5. De iPad versie van iOS 7 zal iets later verschijnen.

Voor meer informatie over OS X Mavericks kun je terecht bij dit artikel. Voor informatie over iOS 7 kun je hier terecht.

  • Goossens

    Je kan ook ios 7 installeren ook al ben je geen ontwikkelaar en de beta kan al redelijk veel maar nog niet alles wat te zien was op de demo van de WWDC

    Grtz