Meer dan een jaar geleden bracht Aatma Studio een verbazingwekkende iPhone 5 concept video uit waarop een transparant display te zien was. De iPhone 5 concept video is inmiddels meer dan 67 miljoen keer bekeken op YouTube. De vraag was toen alleen: is het nou echt mogelijk om een iPhone te ontwikkelen met een transparant scherm. Niet helemaal!

Het was toen slechts een concept video en er was bijna tot geen technologie die dit mogelijk zou kunnen maken. Dat was dus meer dan een jaar geleden. Na het zien van de onderstaande video lijkt het toch mogelijk dat er een iPhone geproduceerd kan worden met een transparante display.

Of Apple dit nieuwe scherm technologie van Polytron Technologies toe gaat passen in de iPhone 6 is nog maar de vraag. Het zou natuurlijk te mooi zijn voor woorden. Dit nieuwe scherm technologie lijkt zich nog in een vroege stadium te bevinden. Het enige wat we op de scherm te zien krijgen is een 0 en een 1. Ook zien we de hardware zitten, wat het natuurlijk niet zo mooi maakt.