Er circuleren al maandenlang geruchten over de iPhone 5S. De eerste geruchten begonnen zelfs de dag nadat de iPhone 5 gelanceerd werd. In de afgelopen dagen zijn er al verschillende onderdelen van de vermoedelijke iPhone 5S gelekt, zoals een schematische tekening en een foto van het scherm.

iPhone 5S render

Over de specificaties van de iPhone 5S is er overigens nog weinig bekend. De Nederlandse website simonlyradar ontving van een anonieme bron enkele kernspecificaties met daarbij een gedetailleerde render.

iPhone 5S Specificaties:

Schermformaat 4,0-inch
Resolutie 1136×640 pixels
Processor Apple A7 – 1,2 GHz Quad-Core – SGX554MP4 GPU
Werkgeheugen 2GB RAM
Display IGZO schermtechnologie
Opslagruimte 16GB – 32GB – 64GB – 128GB
Camera 12 megapixel
Besturingssysteem iOS 7
Overige NFC chip (voor mobiel betalingen)
Fingerprint chip (voor ontgrendeling)
Globale 4G support