Apple heeft de nieuwe iOS 7 voorzien van heel wat nieuwe features. Denk hierbij aan AirDrop, Control Center, Camera-app met filters, Multitasking, iTunes Radio enzovoorts. Al deze genoemde features worden helaas niet door alle iOS-apparaten ondersteund. Niet iedereen kan dus profiteren van alle iOS 7 features.

iOS 7 logo

iOS 7 zelf wordt door de volgende iOS-apparaten ondersteund: iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPod touch 5G en de nieuwe iPod touch. Apple heeft dus de iPhone 3GS en iPod touch 4G laten vallen. Zoals we hierboven al aangaven kunnen niet alle toestellen de nieuwe features van iOS 7 gebruiken. Zo kunnen iPhone 4, iPhone 4S, iPad 2 en iPad 3 gebruikers geen gebruik maken van de AirDrop feature. De website theapplelounge is zo vriendelijk geweest om alles even netjes op een rijtje te zetten.

De onderstaande afbeelding geeft je een beter beeld welke iOS-apparaten welke nieuwe features wel of niet ondersteund. Klik op de afbeelding om hem in het groot te zien.

iOS 7 features

 

  • Richard

    Ik bezit een iPhone 5. Alle nieuwe features kan ik dus gebruiken 😀