Zoals u eerder op onze website kon lezen heeft Apple een hoop dingen aangepast en vernieuwd in iOS 7. De App Store krijgt in iOS 7 niet alleen nieuwe look maar ook nog eens een nieuwe categorie. In de nieuwe ‘dichtbij je locatie’ categorie krijg je op basis van je GPS-locatie apps te zien.

App Store Categorie

Met de komst van de nieuwe dichtbij je locatie categorie heeft Apple ook afscheid genomen van de Genius feature in de App Store. De Genius stelde een aantal apps samen op basis van apps die je eerder hebt gedownload. De Genius feature blijft nog wel aanwezig in de Muziek-app.

Bent u nog geen ontwikkelaar maar wilt u toch graag iOS 7 installeren? Volg dan de volgende handleiding: iOS 7 bèta installeren zonder ontwikkelaars account [Guide]

Dicht bij mij

  • Michel

    De Guido om iOS 7 beta 1 te installeren op een iPhone waarvan de UDID niet geregistreerd is kan de prullenbak in, beta 2 zorgt dit niet meer werkt.