Het lijkt erop dat UPC binnenkort met een nieuwe app genaamd Horizon Phone komt. UPC klanten kunnen hiermee binnenkort hun vaste telefoon via een mobieltje opnemen. De vaste UPC telefoonlijn wordt daarbij doorgeschakeld naar een mobiel apparaat via een dataverbinding via 3g of wifi.

Horizon Phone

Het is nog niet bekend wanneer UPC de Horizon Phone-app gaat lanceren, de komst van de Horizon Phone-app is ontdekt door een aantal oplettende UPC klanten. Op de forum van UPC hebben een aantal gebruikers screenshots gepubliceerd van de Horizon Phone pagina, zie onderstaande screenshot:

Horizon Phone pagina

De downloadknopjes van de Horizon Phone-app voor iOS en Android staan al klaar. Het is nu afwachten tot dat de app in de App Store en Google Play Store verschijnt, we houden u op de hoogte.