Zoals we allen weten circuleren al maandenlang geruchten over een goedkopere iPhone model. Onlangs schreef de betrouwbare the Wall Street Journal nog dat Pegatron verantwoordelijk zal zijn voor de productie van de Budget iPhone. Kort daarna dook er een vreemde gerucht op dat de budget iPhone maar 99 dollar zou gaan kosten.

Budget iPhone kleuren

CEO van Pegatron heeft gelijk een uitspraak gedaan om de geruchten uit de wereld te helpen. Volgens de CEO zou de budget iPhone allesbehalve een goedkoop toestel zijn, maar wel iets goedkoper dan de iPhone 5. Aan wat voor een prijs we aan moeten denken blijft nog maar de vraag.

Naar verwachting zal Apple de budget iPhone in het derde kwartaal van dit jaar onthullen.

via BGR

  • John

    Ik verwacht dat de Budget iPhone een middenklasse toestel wordt. Apple staat namelijk voor kwaliteit.

  • Berke

    Als die toch niet goedkoop wordt waarom gaan ze dan twee verschillende iPhones uitbrengen?