Kort na de release van de nieuwe MacBook Air werd er door veel bezitter geklaagd over de WiFi problemen. De eerste kopers van de MacBook Air hebben op het Apple Support Forum al laten weten dat ze een onstabiele verbinding hebben en een aantal mensen konden zelfs helemaal geen verbinding maken met een draadloos netwerk.

De nieuwe MacBook Air

Apple heeft gehoor gegeven aan dit probleem en is in de Verenigde Staten een onderzoek gestart. Apple Store personeel heeft te horen gekregen dat ze de modellen die last hebben van dit probleem in te nemen en om te ruilen met een nieuwe MacBook Air. Apple wil op deze manier zoveel mogelijk MacBook Air’s verzamelen zodat ze het WiFi probleem beter kunnen vaststellen.

Wij denken dat het om een software probleem gaat en hierdoor verwachten we dan ook op korte termijn een software update om de WiFi problemen te verhelpen.

via 9to5mac