Vandaag om 19:00 uur Nederlandse tijd begint de langverwachte WWDC 2013. We verwachten natuurlijk twee nieuwe besturingssystemen, namelijk iOS 7 en OS X 10.9. Naast nieuwe software krijgen we natuurlijk ook nieuwe hardware te zien.

MacBook Air

Onlangs zijn er productcodes uitgelekte van de nieuwe MacBook Air en-of MacBook Pro Retina. Volgens de betrouwbare website 9to5mac krijgt de MacBook Air sowieso een upgrade. De nieuwe MacBook Air zal er qua design hetzelfde blijven, maar aan de binnenkant gaat er een hoop veranderen.

Zo zal Apple de nieuwe MacBook Air uitrusten met de Intel Haswell processor, waardoor de batterij nog langer meegaat. Verder zou de nieuwe Air ook uitgerust worden met een Gigabit WiFi, waardoor je nog sneller kan downloaden en uploaden.

Wat er allemaal aan de nieuwe MacBook Air veranderd gaat worden, horen we natuurlijk straks tijdens de WWDC.