Wanneer er nieuwe modellen van de MacBook’s op komst zijn merken we vaak dat de voorraad van de huidige modellen sterk afneemt. Ruim een week geleden hadden we het over de MacBook Air, die beperkt verkrijgbaar was. Hetzelfde gebeurt nu met de MacBook Pro.

MacBook Pro

De voorraad van de MacBook Pro is inmiddels sterk afgenomen bij diverse grotere winkels. Hoogstwaarschijnlijk wordt ook de nieuwe modellen van de MacBook Pro tijdens het  WWDC 2013 evenement aangekondigd.

De nieuwe MacBook’s die we in juni kunnen verwachten zijn waarschijnlijk uitgerust met de Haswell processors van Intel, die naar verluidt op 3 juni officieel wordt aangekondigd. De Intel Haswell chips bieden naast algemene verbeteringen ook een gloednieuwe interne grafische kaart: Iris Graphics. Deze nieuwe grafische kaart presenteert tot wel twee keer beter als de huidige generatie Intel chips. Daarnaast biedt Iris Graphics ook ondersteuning voor 4K resoluties.

  • Peter de Jong

    Het is leuk dat Apple zijn schermen verbetert en de modellen wat slanker maakt. Design!
    Maar praktisch gesproken….
    Minder USB , geen ingebouwde DVD, voor de andere aansluitingen moet je adapters kopen…..
    Als apple zo doorgaat voorzie ik een terugloop in de verkoop en zullen de windows computers / laptops weer populair worden.