Als echte iFans hopen we natuurlijk dat Apple tijdens de WWDC 2013 een nieuwe iPhone en of een nieuwe iPad onthuld. Als we Apple-kenner Jim Dalrympe mogen geloven is de kans wel heel erg klein. In een artikel op zijn website schrijft hij namelijk dat de World Wide Developers Conference om iOS 7 en OS X 10.9 draait.

iPad 5 - iPad mini 2 - iPhone 5S

Naast de twee genoemde besturingssystemen verwacht Dalrympe ook een nieuwe Mac Pro en worden de MacBooks geüpgrade met betere specs en de nieuwe Intel Haswell processor.

Dalrymple’s beweringen zijn gebaseerd op verhalen binnen Apple, hij heeft namelijk nauwe banden met Apple. We hebben in de afgelopen periode ook vaker gehoord dat de nieuwe iPhone en iPad pas in september worden gelanceerd. De massaproductie van de iPhone 5S begint namelijk in juni en verwacht wordt dat het in september in de winkels verschijnt. Dit geldt ook voor de iPad 5, de massaproductie van de iPad 5 zou in juli beginnen en de lancering pas in september.