Gisteren heeft Apple de nieuwste kwartaalcijfers bekend gemaakt. De grote vraag is dan ook wanneer we nieuwe Apple producten kunnen verwachten. De bekendmaking van kwartaalcijfers is niet het juiste moment om nieuwe producten aan te kondigen, maar Tim Cook heeft wel een klein hint gegeven.

Apple CEO Tim Cook

Cook gaaf aan dat we voor de grote aankondigingen tot dit najaar nog moeten wachten. Hij staat namelijk te popelen om dit najaar nieuwe software, hardware en diensten te introduceren. Verder gaf Cook aan dat Apple aan nieuwe productcategorieën zit te werken. Hoogstwaarschijnlijk zal het de iWatch en-of de Apple iTV zijn. Over deze twee producten wordt er namelijk de laatste tijden veel over gesproken.

Tim Cook had ook nog iets te melden over de iPhone en de iPad, Cook zei het volgende: We’ve got a lot more surprises in the works. Zou dit erop kunnen wijzen dat Apple een Budget iPhone uit gaat brengen? Ook over de budget iPhone circuleren laatste tijden hardnekkige geruchten.

Wat wel vrij zeker is, is dat er dit jaar een iPhone 5S, iPad 5 en een iPad mini 2 uitgebracht zal worden. Waarschijnlijk zal Apple de iPhone 5S ergens in de herfst uitbrengen, en een korte periode daarna de iPad 5 en de iPad mini 2. Exacte data’s kunnen we u natuurlijk niet zeggen, maar zodra het zover is horen jullie het natuurlijk hierop iPhonemania.