Vandaag is er een erg interessante document uitgelekt dat bedoeld is voor de medewerkers van de Japanse telecomprovider KDDI AU. Als we het document mogen geloven begint de iPhone 5S pre-orders op 20 juni en de daadwerkelijke release zal dan in juli plaatsvinden.

Nieuwe iPhone 5S

Het uitgelekte document kwam in de handen van de Franse website Nowhereelse. Oorspronkelijk was het document bedoelt voor winkeliers en bevat onder andere de iPhone 5S prijzen. Ook bevat het document een aantal specs van de iPhone 5S. Zo zou de iPhone 5S een vingerafdrukscanner aan boord hebben, iOS 7 en een 13-megapixel camera.

We kunnen u natuurlijk niet met zekerheid zeggen of dit fake of echt is. Apple’s WWDC 2013 vindt plaats van 10 tot 14 juni. Als Apple dan de iPhone 5S niet aankondigt, zullen we helaas moeten wachten tot de herfst.

iPhone 5S pre-order start op 20 juni en lancering in juli