Apple had gisteren officieel aangekondigd dat de WWDC 2013 van 10 juni tot 14 juni in San Francisco gaat plaats vinden. Tickets voor de Worldwide Developers Conference zijn inmiddels helemaal uitverkocht. Tijdens de WWDC wordt de nieuwe OS X 10.9 en iOS 7 onthult. Het zal vast en zeker interessant zijn om te zien hoe iOS 7 en OS X 10.9 dit jaar zijn veranderd.

iPhone 5S

Naast iOS 7 en OS X 10.9 zal Apple waarschijnlijk ook andere nieuwe producten presenteren, maar we weten momenteel helaas niet wat we kunnen verwachten. Wellicht dat er een nieuwe Mac Pro, MacBook Air en MacBook Pro wordt gepresenteerd. Maar het kan ook totaal iets anders zijn, het is nog lastig te voorspellen.

Als we een recente gerucht van Citigroup moge geloven hoeven we niet op een nieuwe iPhone of een iPad rekenen. Citigroup is namelijk van mening dat Apple de iPhone 5S en de budget iPhone pas in september gaat lanceren. Of dit bewering klopt moeten we natuurlijk nog even afwachten.