Apple heeft gisterenavond de kwartaalcijfers van het afgelopen kwartaal bekend gemaakt. Uit de kwartaalcijfers blijkt dat er afgelopen kwartaal 37,4 miljoen iPhone’s en 19,5 miljoen iPad’s zijn verkocht. De kwartaalcijfers zijn hierdoor positiever uitgevallen dan vooraf werd verwacht. Ook heeft Apple bekend gemaakt hoeveel iOS-gebruikers gebruik maken van iCloud.

iCloud Beta

Terug in januari werd bekend gemaakt dat iCloud 250 miljoen gebruikers had, een jaar geleden waren het er nog maar 125 miljoen gebruikers. Tegenwoordig maken er maar liefst 300 miljoen gebruikers van iCloud. Dit is een flinke stijgen ten opzichte van drie maanden geleden.

iCloud werd door Apple in 2011 geïntroduceerd als opvolger van MobileMe. Sindsdien is iCloud flink gegroeid met zowel gebruikers als functies en is het één van de grootste cloud systemen ter wereld.