Het lijkt erop dat het volgende deel van de Call of Duty-serie per ongeluk aangekondigd is. Het nieuwe deel van de zeer populaire shooter game heet Call of Duty: Ghosts en komt volgens retailketen Target op 5 november. Activision zelf heeft de komst van het spel nog niet bevestigd.

Call of Duty Ghosts

Volgens retailer Tesco komt Call of Duty: Ghosts in ieder geval naar de PlayStation 3 en de Xbox 360. Tesco nam het spel inclusief de definitieve cover onlangs in zijn assortiment op. Als ontwikkelaar werd Infinity Ward vermeldt. De pre-order pagina van Tesco waar Call of Duty: Ghosts besteld kon worden is inmiddels offline gehaald.

Uitgever Activision heeft mogelijk wat informatie met retailers gedeeld, aangezien Tesco in het bezit lijkt te zijn van de boxart en de naam van de nieuwe Call of Duty-serie