Vanmorgen beweerde Ming-Chi Kuo een analist KGI Securities dat de iPad mini 2 met Retina display pas in oktober gelanceerd wordt. Ditmaal is Ming-Chi Kuo terug met een nieuwe gerucht over de nieuwe MacBook’s. Kuo is van mening dat Apple de nieuwe MacBook Air, MacBook Pro en MacBook Pro Retina tijdens de WWDC gaat onthullen.

MacBook Air

De nieuwe MacBook’s die we in juni kunnen verwachten zijn waarschijnlijk uitgerust met de Haswell processors van Intel, die naar verluidt op 3 juni officieel wordt aangekondigd. Daarnaast verwacht Kuo niet dat Apple de MacBook Air met een Retina display gaat voorzien.

Ming-Chi Kuo verwacht ook dat de nieuwe Haswell MacBook Air en MacBook Pro vlak na het evenement verkrijgbaar zal zijn. De Haswell MacBook Pro Retina zal iets later uitgebracht worden, aldus de analist.