De Chinese website Sina heeft vandaag een aantal nieuwe foto’s van vermoedelijke iPhone 5 onderdelen online geplaatst, ook is er een video verschenen die de iPhone 5 componenten vergelijkt met die van de iPhone 4S.

De volgende generatie iPhone zou over een A5X systeem chip beschikken, zoals die van de nieuwe iPad 3. Maar het zou ook goed kunnen dat Apple de iPhone 5 voor een andere soc kiest. De iPhone 5 hoeft in principe niet over de grafische mogelijkheden van de nieuwe iPad 3 te schikken.

Wat we al in het begin aangaven is er ook een video gemaakt door reparatiebedrijf Smartphone Medic waarin de iPhone 5 onderdelen vergeleken worden met die van de iPhone 4S. Zo zien we de eerder uitgelekte langwerpige 4-inch scherm en de kleinere dock-connector terug.

  • Ali G

    geruchten geruchten geruchten!!! Ben het zat om te wachten op de iPhone 5. Laat Apple maar eens opschieten 😛

  • Flex

    Ben wel erg nieuwsgierig hoe het in het echt eruit zal zien. Ik twijfel nog of ik mijn iPhone 4S ga inruilen voor de iPhone 5.