Zo’n twee weken geleden wist de website iMore ons te vertellen dat Apple een special evenement had gepland op woensdag 12 september. Tijdens deze Apple evenement zou de langverwachte iPhone 5 worden onthuld, en vervolgens zou het vanaf 21 september in de VS verkrijgbaar zijn.

Vandaag is er wat meer informatie over de release datum van de iPhone 5 gelekt. Zo zal de nieuwe iPhone 5 op 12 september worden onthuld, en vanaf die dag ook besteld kan worden in de Verenigde Staten. Vanaf 21 september zou de volgende generatie iPhone daadwerkelijk in de winkels liggen.

Dat de voorgaande geruchten nu bevestigd worden is super maar wij wonen eenmaal in Nederland, we willen natuurlijk ook weten wanneer wij de iPhone 5 in Nederland kunnen kopen. Nou hier heeft iMore ook een antwoord op. Volgens de betrouwbare bronnen van iMore zal de nieuwe iPhone 5 twee weken later aan de beurt zijn, wat uitkomt op 5 oktober.

iMore geeft zelf ook aan dat nog niets zeker is. In het verleden wist deze betrouwbare website ons te vertellen wanneer we de iPhone 4S konden bestellen en voorspelde ze ook wanneer we de nieuwe iPad 3 konden kopen.

  • Gert

    YES! Eindelijk is het bijna zover. iPhone 5 komt op 4 oktober 😉

  • Rob

    Nog even op de tandjes bijten dus.

  • Musti

    eindelijk kan ik dan mijn iPhone 3GS weg doen. Op 5 oktober ben ik te vinden bij de App Store om de iPhone 5 te kopen 😀