In de afgelopen periode hebben we inmiddels een heel goede beeld kunnen krijgen van het uiterlijk van de iPhone 5. Vele iPhone 5 concept ontwikkelaars hebben hun talenten laten zien met het ontwikkelen van steeds nieuwe iPhone 5 concepten met daarin de laatste geruchten erin verwerkt.

Maar één ding waar we tot heden bijna niks van wisten, was de binnenkant van de nieuwe iPhone 5. In de afgelopen dagen hebben we meerdere onderdelen gezien die hoogstwaarschijnlijk voor de volgende generatie iPhone zijn bedoeld.

Afgelopen week wist 9to5mac een foto van de iPhone 5 batterij in handen te krijgen. Deze week zijn er meerdere foto’s van verschillende iPhone 5 onderdelen boven water gekomen. Zo zien we hieronder een foto van de moederbord en een foto van een kleinere dock-connector aansluiting.

iPhone 5 Logic moederbord

iPhone 5 dock-connector

Er zijn niet veel dingen die we kunnen onthullen met de uitgelekte onderdelen van de iPhone 5. Toch trekken een aantal experts al conclusies. Zo zou de accu van de iPhone 5  iets krachtiger zijn dan de huidige iPhone 4S. Een krachtiger accu zou nodig zijn voor een 4G LTE dataverbinding.