Tijdens een evenement ter ere van Metal Gear Solid’s 25ste verjaardag heeft uitgever Konami de nieuwe Metal Gear Solid: Ground Zeroes game aangekondigd. Het spel dat zich in een open en grote wereld afspeelt werd voor het eerst getoond door Hideo Kojima.

Kojima lijkt de klassieke levelstructuur die Metal Gear Solid had te veranderen. In de demonstratie zien we hoe Solid Snake in de open wereld de zoeklichten ontweek en een wachter doodde. Vervolgens reed hij in een jeep en riep een helikopter op om te kunnen ontsnappen.

Naast een nieuwe Metal Gear Solid game is Kojima ook bezig met het maken van een Metal Gear film. De productie van de nieuwe MGS film zou in handen zijn van Columbia Pictures en Avi Arad.

Konami en Kojima hebben helaas niet aangegeven wanneer we de nieuwe Metal Gear Solid: Ground Zeroes game en film kunnen verwachten in de winkels.

via Tweakers

  • Gray Fox

    Ga het zeker kopen zodra Metal Gear Solid Ground Zeros uitkomt. Ben een echte diehard fan van MGS 😀