Het is dan weer bijna zover. Het populaire iTunes Festival begint over drie dagen, van 1 tot en met 30 september 2012 kunt u genieten van optredens van verschillende beroemde artiesten. Het 30 daagse muziekfestival wordt gehouden in Londen en wordt geopend met een optreden van Usher.

Wilt u erg ook graag bij zijn in Londen? Dan kunt u nog proberen om een kaartje te  bemachtigen. De kaartjes worden door Apple verloot en zijn echter tot een bepaalde datum verkrijgbaar.

Als u deze geweldige muziekfestival niet kan bijwonen hoeft u niet bang te zijn. Gelukkig kun je de concerten gewoon thuis op de bank volgen. Apple heeft bekend gemaakt dat alle concerten net zoals afgelopen jaren gewoon live gestreamd zullen worden. Wat wel nieuw is dat je gewoon live mee kunt kijken op je televisie via de Apple TV.

Apple TV houders hebben een software update gekregen. Na het installeren van deze update verschijnt er een speciale iTunes Festibal knop op het hoofdscherm van je Apple TV. Deze update kunt u op de Apple TV 2G en de Apple TV 3G installeren.

Beschik je niet over een Apple TV? Dan kan je gewoon de iTunes Festival volgen via de speciale iOS app voor de iPhone, iPad en iPod Toch. Voor geïnteresseerde die niet over deze producten beschikken heeft Apple ook een oplossing voor. Via de iTunes Festival website kunt u ook het muziekfestival livestreamen via een Windows computer.

iTunes Festival 2012 Agenda:

  • Simone

    Usher geeft een live optreden op 1 september. Jammer dat de kaartjes uitverkocht zijn tot 14 september. Ik ben een grote fan van Usher 🙁