Het duurt niet meer zo lang voordat Apple de volgende generatie iPhone gaat onthullen. Tijdens de speciale Apple evenement die op 12 september wordt gehouden zal Apple de iPhone 5 onthullen. Tot die tijd moeten we het helaas met de speculaties van gelekte iPhone 5 onderdelen doen.

Volgens UBreakiFix is de bovenstaande foto een compleet voorpaneel van de iPhone 5. Op de afbeelding zien we een langwerpig display en de herpositionering van de FaceTime camera. Dat de iPhone 5 een 4-inch scherm gaat krijgen is eerdere door meerdere bronnen bevestigd. UBreakiFix beweert dat de foto afkomstig is een van hun distributeurs.

Op dit moment is het erg moeilijk om voor te stellen welke van de gelekte onderdelen echt zijn. Op het internet zijn er honderden websites die beweren dat ze beschikken over de onderdelen. Wat we wel kunnen zien is dat het Apple-achtig is.

We zullen het nog even moeten afwachten tot 12 september tot dat Apple alle geruchten uit de wereld verhelpt.

via iDB