De jongens van iLab Factory hebben een nieuwe 3D concept van de iPhone 5 ontwikkeld op basis van recente geruchten. In de onderstaande video wordt het design van de nieuwe iPhone 5 vergeleken met de Samsung Galaxy 3S. Eerder deze week verscheen al een iPhone 5 vs iPhone 4S vergelijkingsvideo.

Afgelopen week had de European Imaging and Sound Association (EISA) de Samsung Galaxy S3 nog uitgeroepen tot de beste telefoon van 2012/2013. Zal de nieuwe iPhone 5 het tegen de Samsung Galaxy S3 kunnen opnemen? Bekijk de onderstaande video en beoordeel het zelf..

  • iPhone 5

    De iPhone 5 concept lijkt gewoon op een iPhone 4S :s

  • Kees

    Ik heb eind mei de Galaxy S3 gekocht doordat mijn abonnement afliep en ik niet meer langer op de iPhone 5 wou wachten. Ik ben van plan om de Galaxy S3 te verkopen, ben er niet erg tevreden mee helaas