Met nog maar drie weken te gaan tot Apple eindelijk de lang verwachtte iPhone 5 gaat onthullen. Zoals we eerder hebben vermeld hier op iPhonemania houdt Apple op 12 september een speciaal evenement om de nieuwe iPhone 5, iPad mini en misschien een nieuwe Apple settop-box te onthullen.

Om u alvast een idee te geven hoe de iPhone 5 zou kunnen zijn in vergelijking met de huidige iPhone 4S hebben de designers van 3D-desk een reproductie van de iPhone 5 gemaakt. Dit hebben zij door middel van een 3D grafische software vervaardigd.

Laten we eens een kijkje nemen:

  • Frans

    Ik zie niet echt veel verandering in de design van de iPhone 5 vergeleken met de iPhone 4S.

    iPhone 5 oogt wat dunner en ronder. Hopen dat de specificaties wel erg zijn verbeterd anders blijf ik me iPhone 4S houden.

  • Linda

    iPhone 5 krijgt toch een langwerpige 4-inch scherm? En de achterkant zou voorzien zijn van metaal en glas?

    Dat zie je niet terug in deze concept video.