De Amerikaanse provider Verizon Wireless heeft bekend gemaakt dat alle geplande vakanties van haar personeel die in de periode van 21 tot 30 september plaatsvinden ontnomen worden. Als u iPhonemania regelmatig in de gaten houdt zult u er wel van op de hoogte zijn dat er rond 21 september de iPhone 5 gelanceerd wordt.

De officiële aankondiging van de iPhone 5 vindt plaats op 12 september, Amerikaanse fans kunnen de iPhone 5 dan vervolgens vanaf 12 september ook gelijk voorbestellen. De verwachte leverdatum van de iPhone 5’s zal op 21 september plaatsvinden.

Zoals gebruikelijk moeten wij in Europa een aantal dagen/weken wachten op de nieuwe iPhone 5. Naar verwachting zal de iPhone 5 vanaf 5 oktober te koop zijn in Nederland en de rest van Europa. Het zou ook best kunnen dat we de iPhone 5 wel eerder kunnen pre-orderen.

  • Jeroen

    Ja voor inwoners van Amerika is het al in september uit. Ik dacht even dat het in Nederland in september zou komen. Helaas nog even op onze tandjes bijten.