Foto’s van de volgende generatie iPhone a.k.a iPhone 5 hebben we wel vaker langs zien komen, maar het verschil tussen de foto’s van van de Franse website Nowhereelse is dat ze wel erg gedetailleerd zijn.

Zoals eerdere geruchten bevestigen de foto’s van Nowherelese ook weer dat de iPhone 5 een langwerpige scherm zal krijgen. Waarschijnlijk zal de iPhone 5 een 4-inch scherm krijgen waarbij de breedte hetzelfde blijft zoals te zien is op de foto.

Nowhereelse beschikt niet alleen over foto’s van de voorkant van de iPhone 5. Zo zijn er ook meerdere foto’s van interne onderdelen waarvan een zilverkleurige vlakje dat waarschijnlijk een NFC chip is.

[wzslider autoplay=”true” height=”700″]

Dit waren dan de foto’s van onze franse collega’s. Zoals de titel van deze artikel het al zegt krijgt de iPhone 5 mogelijk een A6 processor. Onderstaande foto is genomen door Sonny Dickson waar we een moederbord met verschillende onderdelen zien, waaronder een A6 processor. De foto is wel vrij onscherp, en hierdoor zijn de tekens A6 ook vrij onduidelijk.

 • Willem

  ik hoop dat het waar is dat A6 processors. Als de iPhone 5 net als de iPad 3 een A5X chip heeft zal het qua snelheid niet veel vooruitgang boeken.

  Een Quad Core A6 processor zou gelijk ook een goede concurrent zijn tegenover de Galaxy S3.

 • albert

  Dus de iPhone 5 wordt bol en mat?

  • Bruno

   Denk dat het door de beschermfolie mat lijkt. Ik vind hem er niet bol uit zien trouwens