Pssst… Ja, jij. Wil je een nieuwe iPhone kopen? Nee, niet de iPhone 4S, de nieuwe iPhone die nog niet uit is. Het is niet belangrijk hoe ik het heb, wil je het of niet?

iPhone liefhebbers zitten met ongeduld te wachten op de iPhone 5 die op 12 september wordt onthuld. Tot die tijd kunnen we alvast een kijkje nemen op een iPhone 5 kloon. De Goophone i5 is een kloon van de volgende generatie iPhone, wat wel opvallend is dat hij niet op Apple’s iOS draait maar op Android. De Goophone i5 heeft net zoals de geruchten voorspellen over de iPhone 5 een twee kleurige achterkant.

Wat voor hardware er is gebruikt in de Goophone i5 is nog niet bekend. Wel heeft Nowhereelse vast kunnen stellen dat de Goophone i5 een 3,5-inch display heeft in plaats van de verwachte 4-inch scherm van de iPhone 5.

Afgelopen week hadden we het nog over de ombouwkits waarmee je de iPhone 4 en de iPhone 4S in een iPhone 5 kon veranderen. Binnen enkele dagen kregen de verkopers van de iPhone 5 mod een e-mail van Apple’s advocaten om de verkopen van de iPhone 5 ombouwkits te staken.

Zullen de advocaten van Apple nogmaals waarschuwingen uitdelen?

 • Richard

  De Chinezen zijn echt zielig, ze maken echt maar dan ook echt alles na om een beetje geld te verdienen :S

  • Jason

   ah ja, niet iedereen heeft 700/800 euries over voor een iPhone 5 he 😉

 • Linda

  Ziet er wel erg tof uit

 • Bert

  “Pssst… Ja, jij. Wil je een nieuwe iPhone kopen? Nee, niet de iPhone 4S, de nieuwe iPhone die nog niet uit is. Het is niet belangrijk hoe ik het heb, wil je het of niet?”

  Hahahah, echt goed bedacht iPhonemania!