Dat de iPhone 5 erg populair is wordt nogmaals bestempeld. De Chinese website M.I.C. Gadget meldt dat er een nieuwe iPhone 5 achterkant rondgaat in China. De achterkant van de iPhone 5 zou vooral erg populair zijn onder accessoire fabrikanten in Shenzhen. Zo wordt er maar liefst 50.000 yuan, omgerekend 6363 euro betaald om deze iPhone 5 onderdeel voor 24 uur te huren.

Waarschijnlijk leggen zij zoveel geld neer voor het onderdeel zodat ze nu alvast aan de slag kunnen met een iPhone 5 case. Het iPhone 5 achterkant lijkt overeen te komen met de recent verschenen geruchten van specificaties. Zo zien we op de fotos een 4-inch langwerpige vorm, kleine dock-connector, koptelefoon ingang aan de onderkant en een achterkant dat is gecombineerd van metaal en glas.

Het kan ook fout aflopen voor de Chinese iPhone hoesjes fabrikanten, zo bleek vorig jaar nog dat True Supplier een iPhone 5 case had geproduceerd die na de aankondiging van de iPhone 4S niet bruikbaar werd.

 • DOuwe

  Wat is er anders met de andere iphone 5 mockups?

  • Jason

   Meeste mockups worden ontworpen met een 3d software. Met deze iPhone 5 achterkant kunnen ze alle specificaties nalopen en beginnen met hoesjes, cases etc te produceren.

   Denk dat de bron ook heeel betrouwbaar is, zie je terug in de huur prijs per dag 😉

 • gert

  Die Chinezen zijn dom man, gewoon even wachtten totdat Apple de werkelijke design vrijgeeft. Op dit moment zal toch niemand een iPhone 5 hoesje ofzo gaan kopen.

  • ronald

   de productie van de accessoires neemt ook enige tijd in beslag. hoe sneller ze de juiste formaten hebben des te meer geld ze kunnen maken he 😉