Woensdagochtend heeft de European Imaging and Sound Association (EISA) de Samsung Galaxy S3 uitgeroepen tot de beste telefoon van 2012/2013. Met deze award is Samsung voor het tweede keer op een rij uitgeroepen tot winnaar. Volgens EISA was afgelopen jaar de Galaxy SII de beste telefoon en momenteel is Galaxy SIII de beste telefoon.

EISA is een verenging van 50 multimedia tijdschriften uit 19 Europese landen. De EISA worden jaarlijks gehouden in 7 categorieën: Audio, Home Theater, In-Car Electronics, Photo, Video, Mobile Devices en Green.

Nokia heeft voor zijn Pureview techniek voor het maken van foto’s de mobile Photo achievement award gewonnen, en de beste social media phone awards is gewonnen door HTX One S.

  • Circi

    Op dit moment is de Samsung Galaxy S 3 nog wel de beste, als de iPhone 5 straks er is zal de Galaxy S3 plaats moeten maken 😀

    • iPhone

      ben het met je eens. zodra de iPhone 5 komt zal de Galaxy S3 verleden tijd zijn 😛