Het is alweer een maand geleden dat Apple de nieuwe OS X Mountain Lion 10.8 heeft uitgebracht. Vandaag heeft Apple de eerste update voor het besturingssysteem vrijgegeven. In OS X 10.8.1 Mountain Lion heeft Apple een aantal problemen verholpen waar sommige gebruikers last van hadden.

De problemen die in OS X 10.8.1 uit de wereld zijn verholpen zijn onder andere: Migratie-assistent, Exchange-ondersteuning, audio via een Thunderbolt-beeldscherm, de verbinding met SMB-servers en Pinyin-invoer. Naast deze problemen is de nieuwe iMessage applicatie ook bijgewerkt. Sommige gebruikers hadden ontdekt dat soms de berichten niet werden verstuurd in iMessage.

De OS X 10.8.1 update is 7,28 MB groot en is te installeren via Software-update. U kunt de update ook via de servers van Apple downloaden via deze link: Download Mac OS X 10.8.1 Mountain Lion.