Als je het zat bent om te wachten op de iPhone 5 en je bent toevallig in het bezit van een iPhone 4 of een iPhone 4S dan bof je. Via de website van iPhone5mod kan je een ombouwkit kopen voor 29,90 dollar bestaand uit een achterplaat in stijl van de iPhone 5. Je kan kiezen uit een witte of een zwarte model.

De iPhone 5 mod ombouwkit is gebaseerd op de uitgelekte iPhone 5 specificaties van de laatste tijden. De kans bestaat dat Apple een totaal andere design heeft gebruikt voor de volgende generatie iPhone. Als je interesse hebt in deze iPhone 5 mod raad ik aan om niet al te lang te wachten. De kit heeft 1 week nodig om wereldwijd verzonden te worden.

Zoals we al eerder aangaven vindt er op 12 september een Apple evenement plaats om de lang verwachte iPhone 5 te onthullen.

  • Danny

    Mocht Apple toch voor een andere design kiezen heb je toch een aparte iPhone 5 😛

  • Fred

    Zonde van je geld zou ik zeggen. wacht gewoon nog enkele weken op de iPhone 5

  • Flex

    Voor de personen die niet zolang geleden een iPhone 4S hebben gekocht is deze iPhone 5 mod wel een goede alternatief om erbij te horen.