Afgelopen week was de drie weken durende rechtszaak tussen Apple en Samsung afgerond. De Amerikaanse jury oordeelde dat Samsung meerdere patenten van Apple heeft geschonden. Om deze reden besloot de jury dat het Zuid-Koreaanse Samsung een schadevergoeding van ruim 1 miljard dollar moest betalen aan Apple.

Apple vroeg vervolgens om een verkoopverbod op acht Samsung producten, waaronder de Galaxy S 4G, Galaxy SII en de Droid Charge. De Amerikaanse rechtbank zal voor 6 december beslissen of Samsung in de Verenigde Staten de verkoop van de acht producten moet staken.

Tijdens de zitten op 6 december zal rechter Lucy Koh ook het jury oordeel bevestigen dan wel wijzigen. De schadevergoeding van 1,05 miljard dollar kan hierdoor nog hoger of lager uitkomen die de jury bepaalde.

  • Gray Fox

    Nog steeds bezig met de patenten gedoe? Ben het zat om het telkens overal te zien en te lezen :S

    Apple en Samsung zijn echt kinderachtig aan het doen.

    • Solid Snake

      Ja dat vind ik ook. Blijkbaar kunnen ze niets anders verzinnen dus dan maar voor de rechter slepen. Tegenwoordig lijkt het een rage dat aanklagen. pffff