Zoals we al eerder hebben vermeld zal de iPhone 5 evenement van Apple op 12 september plaatsvinden. De geruchtenmolen rondom de volgende generatie iPhone draait hierdoor ook op volle toeren. Dagelijks verschijnen nieuwe speculaties en geruchten over de lang verwachte iPhone 5. Al die speculaties kunnen wel eens irritant zijn, wat moeten we nou eigen wel en niet geloven?

Onze collage’s bij Nowhereelse.fr hebben een geweldige infographic van de voorspellingen over de volgende generatie iPhone a.k.a iPhone 5 in elkaar geknutseld. De data die Nowhereelse heeft verzameld is afkomstig uit zes verschillende en betrouwbare tech websites als: BGR, Cult of Mac, iDownloadblog, Appleinsider, Business Insider en Nowhereelse.

De iPhone 5 zal na de evenement ook direct beschikbaar zijn voor pre-orders. De officiële verkoop van de iPhone 5 zal vanaf 21 september van start gaan. In Nederland en de rest van Europa kunnen volgende generatie iPhone 5 vanaf 5 oktober kopen.

  • Karim

    Volgens deze infographic lijken alle geruchten waar te zijn. We zullen het even moeten afwachtte of Apple daadwerkelijk alles toepast in de iPhone 5.