In de afgelopen weken heeft de betrouwbare website iMore een aantal interessante geruchten vermeld. Zo meldde iMore al dat er op 12 september een speciale evenement wordt gehouden om de iPhone 5 en de iPad mini te onthullen. iMore heeft nu een andere interessante gerucht naar buiten gebracht: Zo zou alle iOS apparaten een update krijgen met een kleiner dock-connector.

Dat de nieuwe iPhone 5 voorzien zou worden met een kleinere dock-connector om meer plaats te maken voor betere hardware is oud nieuws. Maar als we iMore kunnen geloven zal niet alleen de nieuwe iPhone 5 en de nieuwe iPad Mini een kleinere dock-connector krijgen. Zo zou de huidige iPad 3, iPad nano en de iPod Touch ook een kleinere dock-connector krijgen.

De anonieme bron van iMore geeft verder geen informatie over andere veranderingen in de iPad 3, iPod nano en de iPod Touch.