Vandaag heeft Activision bekend gemaakt dat er naast de traditionele Hardened Edition ook een speciale Care Package editie verschijnt van Call of Duty: Black Ops 2. De Care Package editie wordt samen geleverd in een doos die een replica is van de care packages die je in het spel kan oproepen als een killstreak.

In de Call of Duty: Black Ops II Care Package editie zit ook een radiografisch bestuurbare MQ-27 drone. Deze drone zal straks aanwezig zijn in het spel onder de naam Dragonfire drone. Daarnaast bevat de speciale editie natuurlijk de Black Ops II game in een steelcase en een aantal in-game extra’s, zoals de Nuketown map voor Zombies en de Nuketown 2025 map. De Call of Duty: Black Ops II Care Package editie zal vanaf 13-11-2012 te koop zijn in de winkel voor 179,99 euro.

De traditionele Hardened Edition wordt ook geleverd in een steelcase met de in-game extra Nuketown map voor Zombies en de Nuketown 2025 map. Alleen deze versie bevat geen care package doos en ook geen MQ-27 drone. De Call of Duty: Black Ops 2 Hardened Edition zal te koop zijn voor 79,99 euro.

 • Simon

  Wat een prijs man! 180 euro voor een game :S gek voor woorden.

 • Gert

  Nuketown 2025 en Nuketown Zombies krijg je sowieso gratis erbij als je Black Ops 2 pre-orderd.

 • Jason

  De nieuwe zombies wordt echt vet heb ik gehoord. Als het goed is kan je met 8 mensen online zombies spelen.

  Maps worden hierdoor veel groter en dat betekend gelijk ook veel meer zombies. Ga het zeker kopen!