Gotham City krijgt te maken met een nieuw gevaar: Bane (Tom Hardy), is een wrede schurk die in het verleden ernstig gewond is geraakt en hierdoor een verdovend gas nodig heeft om te overleven. Zonder zijn masker dat in zijn kaak verwerkt zit, is de pijn voor hem niet vol te houden. Batman (Christian Bale), die acht jaar na het debacle met The Joker, en de tragische dood van Harvey Dent er niet al te best aan toe is, zal in Bane zijn grootste uitdaging tot nu toe tegenkomen.

Gameloft bracht de game The Dark Knight Rises gelijktijdig met de film uit in de Amerikaanse App Store. In de Nederlandse App Store is het dan ook zo ver, nu kunnen we ook genieten van de indrukwekkende graphics van het laatste en derde deel van de populaire Batman trilogie.

The Dark Knight Rises is een  universele game die zowel op de iPad als de iPhone en iPod werkt.

Download The Dark Knight Rises via App Store (5,49)