Bent u opzoek naar een goedkope sim only abonnement? Tegenwoordig met de crisis is het zeker aan te raden om verschillende abonnement vormen met elkaar te vergelijken. Algebeld.nl heeft al meer dan 10 jaar de Nederlandse telefom markt voorzien van vele duizenden tevreden klanten.

Sinds kort heeft Algebeld een nieuwe dochter website Belgoedkoper.nl online geplaatst. Met Belgoedkoper kunt u zeer eenvoudig alle Nederlandse providers met elkaar vergelijken. Om achter te halen welke goedkope sim only abonnement bij u past kunt u eenvoudig het aantal belminuten, SMS berichten en MB’s naar wens invullen. Met belgoedkoper heeft u in drie klikken het goedkoopste sim only abonnement met het best passende advies uit meer dan 1000 verschillende abonnementsvormen.

Belgoedkoper biedt u een onafhankelijk advies die u vele euro’s kan schelen. Uniek van Belgoedkoper is dat er ook data mee wordt genomen in de vergelijking. U kiest een passende goedkope sim only abonnement die bij u past. Zo hoeft u eind van de maand nooit te veel geld te betalen aan extra MB’s die u gebruikt.

Bezoek Belgoedkoper.nl voor meer informatie.