De iPhone Dev Team heeft een nieuwe versie van de populaire Jailbreak tool Redsn0w uitgebracht. De vernieuwde Redsn0w 0.9.14b2 biedt verbeterde ondersteuning voor het downgraden van de iPhone 3G en iPhone 3GS baseband. iPhone 3G en iPhone 3GS gebruikers die in het verleden de 06.15.00 iPad baseband hadden geïnstalleerd om hun iPhone te unlocken konden voorheen niet downgraden. Het nadeel van een iPad baseband op een iPhone is dat de GPS niet meer werkt.

Dit is dus super nieuws voor gebruikers die al een tijdje vast zaten op de problematische 06.15.00 iPad baseband. De nieuwe downgrade proces is vele male eenvoudiger gemaakt in de nieuwe Redsn0w.

MuscleNerd meldt het volgende:

“Happy 4th of July! Today’s release of redsn0w 0.9.14b2 improves the iPad baseband downgrade and should cover anyone who couldn’t downgrade with 0.9.14b1. This version covers 3 different types of NOR chips in the iPhone 3G and 3GS (the earlier version covered only the most prevalent NOR chip). We’ve also simplified the process and added logging to help diagnose any remaining stubborn iPhones.”

Houdt er wel rekening mee dat de iPhone 3GS waarschuwing nog steeds geldt. Dus als je een iPhone 3GS hebt gekocht in het begin van 2011 of later, moet je niet eens denken aan de 06.15.00 iPad baseband, laat staan om deze downgrade te proberen.

Houd er rekening mee dat de 3G waarschuwing staat nog steeds. Dus als je iPhone 3G is vervaardigd in het begin van 2011 of later, moet je niet eens de 06.15.00 baseband, laat staan proberen te downgraden.

Als je weet wat je doet kunt je de nieuwe Redsn0w 0.9.14b2 downloaden via onze Download Jailbreak Tools pagina.

  • simon

    jailbreak baseband downgrade kunt wil graag unlock iphone 3gs/4/4s vrij goed