Gisterenavond heeft Apple iOS 6 beta 3 uitgerold voor iOS ontwikkelaars. Dan moet er natuurlijk ook een nieuwe Jailbreak tool uitgebracht worden om de iOS 6 beta 3 te jailbreaken. MuscleNerd heeft zijn populaire Jailbreak tool Redsn0w een update gegeven naar versie 0.9.13dev3. Met de vernieuwde Redsn0w kunnen iOS ontwikkelaars een Tethered Jailbreak uitvoeren op de nieuwe iOS 6 beta.

Net zoals de beta versies van iOS 6 is deze Redsn0w versie ook enkel bedoeld voor iOS ontwikkelaars. Bij het gebruiken van Redsn0w zal Cydia niet standaard geïnstalleerd worden. Dit komt doordat niet alle Tweaks zijn aangepast op de nieuwe iOS 6.

Bij het gebruiken van Redsn0w dien je ook iOS 6 beta 3 op je hardeschijf te hebben. Redsn0w dien je te verwijzen naar de iOS 6 beta 3 IPSW bestand voordat je een Jailbreak kan uitvoeren.

Zoals alle andere Jailbreak tools kun je de nieuwe Redsn0w 0.9.13dev3 downloaden via onze Download Jailbreak Tools pagina.