Apple heeft vandaag de kwartaalcijfers van het afgelopen kwartaal bekend gemaakt. Tijdens de bekendmaking heeft CEO Tim Cook officieel bevestigd dat we de nieuwe OS X Mountain Lion morgen (25 juli) kunnen downloaden.

Mountain Lion is de negende versie van Mac OS X en zal net als altijd via de Mac App Store gedownload kunnen worden. In de VS kost de nieuwe Mountain Lion 19,99 dollar, in Nederland zal het waarschijnlijk 19,99 euro kosten. Als je over een nieuwe Mac beschikt kan je Mountain Lion gratis downloaden.

We’re thrilled with record sales of 17 million iPads in the June quarter. We’ve also just updated the entire MacBook line, will release Mountain Lion tomorrow and will be launching iOS 6 this Fall. We are also really looking forward to the amazing new products we’ve got in the pipeline.