In de afgelopen maanden verschenen er allerlei geruchten over de volgende generatie iPhone. Vanmorgen hadden we het nog over de nieuwe iPhone 5 foto’s die afkomstig waren van een reparatiedienst genaamd iLab Factory. De Chinese reparatiewinkel beschikt altijd over alle onderdelen van de iPhone en dus ook de nieuwe onderdelen van de iPhone 5 krijgt.

Bovenstaande foto laat ons duidelijk zien dat het om een iPhone gaat. Aan deze iPhone 5 zien we niet iets verrassend nieuws vergeleken met de iPhone 5 concepten in het verleden. Zo zien we een kleinere 19-pins dock-connectorgroter display van ongeveer 4-inch, nieuwe speakers en een headset aansluiting aan de onderkant.

  • Hector

    Ziet er wel cool uit. ben van de partij 21 september 😀

  • Jimbo

    Hij ziet eruit als een iPhone 4/4S. Er zijn enkel wat kleine aanpassingen aangebracht, ik hoop dat de inhoud veel beter is geworden. Anders blijf ik gewoon bij mijn iPhone 4S.