Het geruchtenmolen rondom de nieuwe iPhone 5 is weer op volle toeren. Vanmorgen hadden we nog een artikel over de beweringen van de Japanse blog Macotakara dat de iPhone 5 productie van start is. Volgens de bronnen van Macotakara zal de volgende generatie iPhone op eerder verschenen iPhone prototypes lijken.

Apple.Pro heeft een nieuwe foto van een wit frontje waarop we de iPhone 5 moeten herkennen. Deze wit frontje hadden we in mei al langs zien komen in een zwarte uitvoering. Er is wel een nieuwe vernieuwing in de witte iPhone 5 frontje ten opzichte van het zwarte variant, de FaceTime camera gaatje is in het midden. In de zwarte versie die in mei verscheen was de FaceTime camera gaatje aan de zijkant. Beide hebben een langere scherm, zoals alle andere geruchten voorspellen beschikt de iPhone 5 over een 4-inch scherm.