Tussen al het uitgelekte onderdelen, frontjes en vele geruchten over de iPhone 5, wil je natuurlijk jezelf wel kunnen visualiseren hoe de iPhone 5 eruit zou kunnen zien. De designers van InventHelp hebben alle geruchten en speculaties van de volgende generatie iPhone uitgewerkt in een concept.

De iPhone 5 bevat een 4-inch beeldscherm en een FaceTime camera aan de voorkant. De sensor is verplaatst van de linkerkant naar het bovenkant van de luidspreker. Aan de achterzijde zien we een tweekleurige ontwerp een aluminium en een glas plaat.

Tot slot zien we aan de onderkant van de iPhone 5 concept een kleinere 19-pins dockconnector in plaats van de huidige 30-pins. Laatste tijd horen we veel geruchten over kleinere onderdelen die Apple wil toepassen aan de iPhone 5 om meer ruimte te creëren voor betere onderdelen. Zo zou de iPhone 5 een in-cell technologie display krijgen en een nano-sim.

Verder beweert de betrouwbare Japanse website Macotakara dat de nieuwe iPhone 5 zich in het productiestadium bevindt. Apple heeft zo’n drie maanden tijd nodig om de voorraad bij te vullen voor het onthullen van de iPhone 5. Naar verwachting zal de iPhone 5 in oktober op de markt verschijnen.