Activision had vorige jaar in november een nieuwe studio in Leeds, Engeland geopend. Wat de bedoeling van deze nieuwe studio was toen nog onduidelijk. Andy Payne van Videogamer heeft onlangs een interview gehouden met de jongens van Activision. Andy Payne heeft te horen gekregen dat het om een nieuwe game studio ging. Deze studio zal nieuwe Call of Duty games ontwikkelen voor iOS apparaten.

We hebben in het verleden verschillende Call of Duty: Zombie games in de App Store gezien. Deze iOS games werden ontwikkeld door Ideaworks Game Studio. Dit is geen game studio van Activision.

Wanneer we de nieuwe Call of Duty games voor de iPhone, iPad en iPod Touch kunnen verwachten is op dit moment nog niet bekend. Maar nu weten we wel zeker dat Activision serieus bezig is met het ontwikkelen van de nieuwe Call of Duty voor iOS.