Geekbench is een online dienst waarmee benchmark tests van je PC of Mac gemeten kan worden. Afgelopen maand blijkt dat er een benchmark test is uitgevoerd op een 13-inch MacBook Pro met een onbekend kenmerk “MacBookPro10,2“. Deze nieuwe MacBook Pro model heeft dezelfde dual-core Intel i7 2,9 GHz processor als het huidige 13-inch MacBook Pr0.

Als we de kenmerken van de andere MacBook Pro’s erbij pakken en vergelijken, vermoeden we dat het MacBookPro10.2 een 13-inch Retina MacBook Pro is.

  • 13-inch MacBook Pro: kenmerk MacBookPro9,2
  • 15-inch MacBook Pro: kenmerk MacBookPro9,1
  • 15-inch Retina MacBook Pro: kenmerk MacBookPro10,1

Wat wel vreemd lijkt aan de test is dat de 13-inch Retina MacBook Pro een 4GB RAM aan boord heeft, terwijl de huidige 13-inch MacBook Pro 8GB RAM heeft. We zullen nog even moeten afwachten tot er meer bewijs over een nieuwe Retina MacBook Pro verschijnt.

  • Marvin

    Zou wel een goed idee zijn van Apple. De 15 inch Retina MacBook Pro kost gewoon teveel. Hopen dat de 13 inch rond de 1600 ofzo zit.